Comfylicious Covered

Mrs. Hanna Faridl & Mrs. Fifi Alvianto

As were heading our big holiday, Eid Mubarak, it is very common here in Indonesia
to migrate home, reunite with all the member of the family or what we called mudik.
To all sisters who may have their holiday traveling, this style may help you to find the nice comfortable outfit to wear during traveling. To get a sloppy homey yet comfortable look you may try jumpsuit. When you get bored with the two pieces kind-of dress, this style is one of a kind.
In addition bring your batwing cardigans to keep you warm and save.
The other option is to have a simple fabulous look by adding a contrast accessories match with the shoes. In the end, have your most comfortable scarf and your are ready to go.

Special thanks to :
Our photographer Mr. Obeng and Mr. Patrick.
Our accessories by Missmarina Accessories.
Digital Imaging Mrs. Fifi Alvianto.

Not allowed to copy & paste photos
.
Copyright of HijabScarf Blog.

11 comments:

dsy said...

lovely pictures! I love the last picture
aku mau cardigannya Hanna..! :D

HijabScarf said...

Cardigannya sama dengan yg Fifi pakai pas acara kemarin.
Daaaan... itu produk jualan pertama kita :)
Tunggu tanggal mainnya yah.

Fika said...

waaah,,itu akan dijuaal?? :D
dari pas kemaren liat fifi pake udah naksiir..tp mikir itu jangan2 bagus krn dipake fifi yang badannya tinggi bak model ;)

eh,tp liat hanna pake juga keren bgtt,,sptnya saya berminaaat :D..abis tinggi gw ama hanna kan ga beda jauh..jangan mahal2 yaa harganya :D..hehe

Erzi said...

Cardigannya baguuss. Mau dijual?? Ntar bisa delivery ke LN ga? Kalau bisa nanti mau donk :D

Btw, gw suka sama style jilbabnya Hanna, kayanya simple dan ga butuh banyak pin? Iya ya? :D

Hafsa said...

I love thiss blog!

sikiky said...

suka intip blog ini since couple of weeks ago! you're awesome!
anyway...bikin video tutorial donk, pake jilbab gambar no 2 dari atas...kayaknya kalo buat travelling enak deh?
thank in advance :)

Kavita said...

Aku juga mau Hanaaaa :D

just oeoel said...

i want Hanna's jumpsuit.. itu dijual juga gak?? >,<!!
tapi kalo booty nya gede gak cucok kali yah... T_T" *iri*

sinaga systha said...

aku suka tuuh jumpsuit nyaa
di facebook gak ada poto poto nya yaa :))
ada nomeer yang bisa di hubungi ?
Systha sinaga ♥

noni said...

baju2 yg dipakai diBlog ini buat dijual gak sih? cakeep :3

Anes said...

Tolong post tutorial pake jilbabnya Fifi dong...itu bagian belakang dari jilbabnya diapain sih? Tks.

Post a Comment